Information

Hvem står bag brugtfotoudstyr.dk?
Reklamer på brugtfotoudstyr.dk
Sikkerhed
Henvendelser fra svindlere
Automatisk oprydning på brugtfotoudstyr.dk
Fortid og fremtid for brugtfotoudstyr.dk
Tak til

Hvem står bag brugtfotoudstyr.dk?
Brugtfotoudstyr.dk er udviklet af Brian Brinch i 2012, i forbindelse med afgangsprojektet på Akademiuddannelsen i Informationsteknologi. Fotografering har været en passion i mange år og at skabe en markedsplads for entusiaster der enten vil købe eller sælge fotoudstyr, har længe været en ide i skuffen. Men nu er ideen ført ud i livet til forhåbentlig stor glæde for mange.

Reklamer på brugtfotoudstyr.dk
Brugtfotoudstyr.dk er gratis at anvende og derfor er reklamerne nødvendige. Så støtter du vores annoncører, hjælper du også os til at tilbyde dig denne gratis service

Er du annoncør og ønsker at blive eksponeret til vores mange brugere, så kontakt os gerne via vores kontaktside i menuen.

Sikkerhed
I dag handler private med hinanden på internettet som aldrig før, men som alle andre steder på internettet skal du også på brugtfotoudstyr.dk tage dine forholdsregler.

På brugtfotoudstyr.dk skal alle brugere bekræfte deres identitet ved oprettelse, gennem aktivering på e-mail. Men dette er langt fra nok til, at fange alle de personer som forsøger at snyde. Så brug din sunde fornuft og hvis noget lyder for godt til at være sandt, så ER det også. Du er altid velkommen til, at kontakte os hvis du har fornemmelse for en annonce som ikke virker troværdig.

Brugtfotoudstyr.dk udleverer aldrig din e-mail adresse til andre, men hvis du i en annonce skriver dit telefonnummer, så bliver nummeret offentligjort hver gang din annonce vises.

Henvendelser fra svindlere
De såkaldte Nigeria-henvendelser forekommer på næsten alle internet-handelssteder og risikoen er desværre også til stede på brugtfotoudstyr.dk. Disse henvendelser er typisk fra udlandet og forsøger at kontakte sælgere af fotoudstyr med lovning på at fremsende betaling på forhånd, hvilket sker med f.eks. en falsk check som der ikke er dækning for.

Så vores råd er, send KUN penge eller varer på forhånd hvis du har tillid til køber eller sælger og det allerbedste er, hvis man kan mødes personligt og afslutte handlen. Og send ALDRIG varer til udlandet, for hvorfor skulle en udlænding købe brugte varer i Danmark og på en dansk hjemmeside? Så gør det ALDRIG!

Og husk, at brugtfotoudstyr.dk ikke er ansvarlig for dine handler via hjemmesiden. Så brug din sunde fornuft - hver gang.

Automatisk oprydning på brugtfotoudstyr.dk
Brugtfotoudstyr rydder automatisk op i annoncerne, så man ikke skal søge sig gennem gamle annoncer, som ikke er aktive længere. Så alle annoncer bliver inaktiveret når de er 20 dage gamle og hvis man som bruger ikke selv aktiverer sin annonce igen, bliver den helt slettet efter 30 dage fra oprettelsesdatoen.

Fortid og fremtid for brugtfotoudstyr.dk
Hos Brugtfotoudstyr.dk forsøger vi, at informere om alle ændringer som er lavet og som er planlagt i fremtiden. Derfor er dine input også vigtige for fremtidens brugtfotoudstyr.dk. Så tøv endelig ikke med, at kontakte os med gode ideer, fejl du har fundet osv.

Men har du lyst til at se alle nye tiltag, fejlrettelser og fremtidsideer så klik ind på historiksiden.

På Brugtfotoudstyr.dk er der anvendt en del ikoner fra kunstnere som har givet lov til, at anvende dem frit. Så tak til (Thanks goes to):

- Oxygen Icons
- Yoo Theme